Acties

Vriendinnen actie

Hoe werkt mijn vriendinnen actie? Alleen geldig in de schoonheidssalon. U als vaste klant neemt 1 of meerdere bonnen mee vanuit de salon of u print de actiebon uit.

Geef de bon aan een vriendin/familielid, laat ze de bon invullen en meenemen bij het eerste bezoek. Als uw vriendin/familielid gebruik maakt van de bon, krijgt zij bij de eerste behandeling 10% korting. Zodra zij is geweest, krijgt u ook op uw volgende behandeling of op een product 10% korting.

U mag zoveel vriendinnen aanbevelen als u wilt, bij elke nieuwe klant krijgt u als vaste klant korting.

Cadeaubon

Een cadeaubon is een heerlijk verwencadeau dat door iedereen op prijs wordt gesteld. Verras een vriendin, moeder of zus. Er kan gekozen worden voor een behandeling of voor een bedrag naar keuze.

In mijn salon zijn prachtige cadeaubonnen verkrijgbaar, die feestelijk worden verpakt.

Wilt u graag een bon cadeau geven, neem dan contact op. Even bellen op 0321-842203 is het snelst en anders kunt u ook een bericht sturen.

De bonnen kunnen afgehaald worden na telefonisch overleg en contant worden betaald. Ook is het mogelijk de bon per post te ontvangen, dit kost €2,00 extra. U kunt dan het afgesproken bedrag overmaken. Na het ontvangen van het bedrag, wordt de bon in cadeauverpakking opgestuurd naar uw eigen adres of naar diegene voor wie het cadeau is.

Wilt u de bon op een bepaalde datum laten bezorgen dan kan dat natuurlijk!


Voor recente actie's kunt u mijn Facebook pagina volgen, voor bijvoorbeeld de moederdagactie.


cadeaubon
Cadeaubonnen X