Over mij

Nicole

Mijn naam is Nicole Nietfeld. Ik ben gediplomeerd kapster en schoonheidsspecialiste. Sinds 2017 is mijn salon gevestigd in Dronten. Regelmatig ben ik bezig met de laatste ontwikkelingen in mijn vak en volg hier cursussen en workshops voor.

U heeft bij mij de keuze uit verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen. Voor elk huidtype zijn de daarvoor benodigde producten aanwezig. Er wordt gekeken naar uw persoonlijke wensen, waarbij huidverbetering en ontspanning voorop staan.

Ik werk met de producten van DR.BELTER Cosmetic, dit is een uitgebreide schoonheidsverzorgingslijn met natuurlijke en wetenschappelijk ontwikkelde producten van hoge kwaliteit.

Ook voor mijn kapsalon geldt dat u voor verschillende behandelingen terecht kan. Daar werk ik uitsluitend met de producten van L’ Oréal Professional, ook om het thuis te verzorgen kunt bij mij terecht voor de Expert verzorgingslijn. Voor styling van uw coupe lever ik de stylingsproducten van Tecni.ART.

Veder op de website kunt u meer informatie vinden over de behandelingen. Ik hoop u graag te ontmoeten in mijn salon of bij u thuis.

Groetjes, Nicole
Orchidee